Munckhof wint aanbesteding leerlingenvervoer regio Echt, Susteren en Roermond

27 MRT 2024 08:13 | Munckhof Groep

Omnibuzz heeft het leerlingenvervoer voor perceel 4 gegund aan Munckhof. Dit perceel omvat het vervoer van leerlingen van de regio Echt, Susteren en Roermond naar bestemmingen in het zuiden, waaronder Limbricht, Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Sittard en Geleen, evenals de omliggende kleine dorpjes.

Met deze aanbesteding wordt Munckhof verantwoordelijk voor het vervoeren van 72 leerlingen, verdeeld over 15 tot 20 routes per dag. Het contract gaat in op 1 augustus 2024 en loopt tot 31 juli 2028.De looptijd van het contract bedraagt dus 4 jaar, met de mogelijkheid tot twee verlengingen van elk 1 jaar.

Deze aanbesteding biedt een mooie start voor het vervoer in Midden-Limburg. “Tot op heden verzorgden wij nog geen leerlingenvervoer in de regio Midden-Limburg. Deze aanbesteding biedt kansen om het vervoer in deze gemeenten op te starten en verder uit te breiden. Een mooie stap in onze dienstverlening”, aldus Arjan Wiering, COO bij Munckhof.

Naast het winnen van perceel 4, heeft Munckhof ook een wachtkamerovereenkomst afgesloten voor perceel 5. Deze overeenkomst betreft het zwemvervoer voor de gemeente Roermond. Mocht de huidige winnaar van deze aanbesteding niet aan de gestelde eisen voldoen, dan zal Munckhof het zwemvervoer overnemen.

Over Munckhof

Met bijna 100 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3204290 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek