Munckhof wint aanbesteding gemeente Altena

04 APR 2024 16:00 | Munckhof Groep

Afgelopen maand heeft Munckhof de aanbesteding voor de gemeente Altena gewonnen. Deze opdracht betreft het vervoer van 68 leerlingen uit de Gemeente Altena naar verschillende scholen, gedurende een periode van 6 tot 8 jaar.

Munckhof heeft maar liefst twee van de vier percelen toegewezen gekregen, op basis van de kwaliteit met betrekking tot het implementatieplan, continuïteit van het vervoer en tevredenheid van stakeholders. Vanaf 1 augustus 2024 zal Munckhof daarmee verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de leerlingen vanuit de Gemeente Altena naar Midden- en Oost-Brabant, een deel van Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. “We zijn trots op het winnen van deze aanbesteding en gaan in samenwerking met vervoerspartner Bolderman Personenvervoer zorgdragen voor betrouwbaar, duurzaam vervoer voor de leerlingen in de regio. Dit doen we uiteraard met de gebruikelijke hoge kwaliteit die van Munckhof te verwachten is”, aldus Arjan Wiering, COO bij Munckhof.

Over Munckhof

Met bijna 100 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3974250 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek