Munckhof Business Travel wint aanbesteding van ProRail

04 SEP 2024 08:50 | Munckhof Groep

Recent heeft ProRail voor Munckhof Business Travel gekozen. ProRail zocht een zakelijk reisbureau dat haar kan ondersteunen bij het boeken en beheren van hun internationale dienstreizen en hotelovernachtingen. Munckhof Business Travel biedt deze service al jaren aan diverse opdrachtgevers binnen de overheid, het bedrijfsleven en het hoger- en wetenschappelijk onderwijs en heeft net als ProRail kostenbewust reizen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.  

Joost Mors, Human Facility Manager van ProRail, kijkt uit naar de samenwerking. “ProRail heeft voor Munckhof Business Travel gekozen omdat zij op basis van een Europese aanbestedingsprocedure met de beste aanbieding en oplossing is gekomen voor de dienstreizen van ProRail. We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij verantwoord en zo duurzaam mogelijk gereisd wordt. Dat kan Munckhof  Business Travel voor ons faciliteren”.  

Looptijd 

Munckhof Business Travel en ProRail werken in ieder geval vanaf augustus vier jaar samen tot 1 augustus 2028. Bij een succesvolle samenwerking kan de overeenkomst verlengd worden.  Birgit Puntman, Senior Manager Corporate Travel bij Munckhof Business Travel zegt: “Ik ben enorm trots op de gunning van deze opdracht door ProRail. Munckhof Business Travel is bij uitstek in staat om de doelstellingen van ProRail op het gebied van bemiddeling van dienstreizen te realiseren. Wij kijken dan ook uit naar een constructieve samenwerking”. 

 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3974250 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek