Munckhof Business Travel wint aanbesteding van publieke omroep organisaties

25 SEP 2024 08:30 | Munckhof Groep

Munckhof Business Travel gaat per 1 oktober ondersteuning bieden aan verschillende publieke omroeporganisaties bij het boeken en beheren van hun internationele dienstreizen, hotelovernachtingen en het complete scala aan vervoersdiensten ter plaatse. Munckhof Business Travel biedt deze service al langere tijd aan bij de NOS en de NPO en heeft nu ook de aanbesteding van de VPRO, Beeld en Geluid en Nieuwsuur (NOS/NRT) gewonnen.

Looptijd

Munckhof Business Travel en de hierboven genoemde publieke omroeporganisaties gaan in ieder geval een jaar samenwerken. Bij een succesvolle samenwerking wordt de overeenkomst verlengd.

Birgit Puntman, Senior Manager Corporate Travel bij Munckhof Business Travel kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “We werken al langere tijd samen met de NOS en de NPO en weten precies waar we rekening mee moeten houden en wat de speciale wensen zijn. Dat stelt ons nu in staat om ook de VPRO, Beeld en Geluid en Nieuwsuur (NOS/NTR) succesvol te ondersteunen.”  

Over Munckhof

Munckhof Groep, met bijna 100 jaar aan vervoerservaring, mag zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof!

 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3974250 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek