Munckhof behoudt vervoer Valleihopper regio Foodvalley

25 JUL 2024 11:33 | Munckhof Groep

Munckhof heeft wederom de aanbesteding voor het vervoer van Valleihopper in de regio Foodvalley gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof verantwoordelijk blijft voor een groot deel van de uitvoering van het vraagafhankelijke vervoer in de gemeenten Renswoude, Rhenen, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel.

Arjan Wiering, Managing Director van Munckhof: “We zijn trots dat Valleihopper wederom voor ons gekozen heeft. De nieuwe aanbesteding wordt net als de bestaande opdracht duurzaam en grotendeels zero-emissie gereden. Door het winnen van deze aanbesteding kunnen we zorgen voor continuïteit in de regio Foodvalley. Dat betekent voor Valleihopper en onze reizigers kwalitatief hoogwaardig vervoer en de voor hun bekende gezichten achter het stuur”.

Looptijd contract

Het nieuwe contract gaat per 1 januari 2025 in en loopt in eerste instantie tot 31 december 2029. Daarna kan het contract nog driemaal met een periode van een jaar verlengd worden. “We kijken uit naar de implementatieperiode, waarin we de gehele organisatie klaar maken om van start te kunnen gaan en hebben er wederom alle vertrouwen in”, aldus Arjan Wiering. Bij een succesvolle samenwerking volgt er na 31 december 2032 een nieuwe aanbestedingsprocedure.

Over Munckhof

Met bijna 100 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3974250 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek