Munckhof vervoerspartner EK Indoor Atletiek 2025

17 JUN 2024 13:26 | Munckhof Groep

Munckhof is benoemd tot de vervoerspartner van de EK Indoor Atletiek 2025, dat van 6 tot en met 9 maart 2025 plaatsvindt in Apeldoorn. De opdracht houdt in dat Munckhof alle atleten, VIP’s, pers en officiële delegaties gaat vervoeren van en naar de luchthavens, de wedstrijden in Apeldoorn, de trainingen in Arnhem en van en naar diverse hotels. 

Vanaf 3 maart komen de sporters aan op de luchthavens en begint Munckhof aan een intensieve periode. Hans Bartels, bedrijfsleider Munckhof Reizen licht toe: “We starten met het vervoer van de luchthaven naar diverse hotels en vervolgens rijden we de dagen daarna af en aan naar de trainingslocatie in Arnhem en later naar de wedstrijdlocatie in Apeldoorn. Er worden tientallen taxi’s en touringcars ingezet voor het vervoeren van de atleten, VIP’s en officiële delegaties. Voor het vervoer van de minimaal 5-meter lange polsstokken en andere atletiekmaterialen wordt een speciale vrachtwagen geregeld. In Arnhem en Apeldoorn zijn constant minimaal vier collega’s aanwezig op de speciaal ingerichte transportdesks. Van 7 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds zijn we met honderden medewerkers en vrijwilligers in de weer.” 

Compleet vervoersplan 

Tom Wennekes, Projectmanager bij TIG Sports is blij met Munckhof als vervoerspartner. “Met de ervaring die Munckhof meeneemt van de EK Atletiek 2016 in Amsterdam, kunnen we alleen maar in onze handen wrijven.” Hans Bartels vult aan: “We stellen van tevoren een gedetailleerd vervoersplan op. De uitdaging van deze opdracht zit ‘m vooral in de onverwachte zaken, die ad hoc geregeld moeten worden, maar ook dat kunnen wij. Met het oog op duurzaamheid zal Munckhof o.a. touringcars op Biodiesel (HVO) en elektrische taxi’s voor deze opdracht inzetten.”  

Coördinatie van vrijwilligers en courtesy cars 

Naast het vervoeren van de atleten, VIP’s en officiële delegaties heeft Munckhof ook de opdracht voor het coördineren van alle vrijwilligers en courtesy cars aangenomen. De courtesy cars worden met name ingezet voor ritten op aanvraag, dus levert dit veel ad-hoc-werkzaamheden op voor onze planners. Ook dat gaan wij dan faciliteren. Het is per slot van rekening onze expertise.” 

Over de EK Indoor Atletiek 

De Europese Kampioenschappen Indoor Atletiek vinden in 2025 plaats in Omnisport Apeldoorn. Kijk voor meer informatie over de EK Atletiek op www.apeldoorn2025.nl  

Munckhof_111

Over Munckhof 

Munckhof Groep, met bijna 100 jaar aan vervoerservaring, mag zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077 320 42 90 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek