Munckhof voor 12e keer uitgeroepen tot Best Managed Company

13 MEI 2022 12:23 | Munckhof Groep

Opnieuw is Munckhof uitgeroepen tot één van de 22 Best Managed Companies van Nederland. Dit predicaat wordt jaarlijks door Deloitte gegeven aan bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Een groot compliment voor Munckhof, om ondanks de uitdagingen van de coronacrisis deze titel toegekend te hebben gekregen.

Groot compliment

Het opnieuw behalen van de titel Best Managed Company is een waardering voor de hele organisatie van Munckhof. Het is niet alleen een erkenning voor het beleid op managementniveau, maar voor alle medewerkers. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof: “Het zijn uiteindelijk onze 1800 collega’s die onze dienstverlening waarmaken en laten zien waar we voor staan. De afgelopen twee jaar waren voor al onze collega’s zeer uitdagend in vele opzichten. Ik ben er enorm trots op dat we samen met al onze collega’s en opdrachtgevers deze uitdagingen het hoofd hebben kunnen bieden. We hebben de coronaperiode gebruikt om te investeren in kwaliteit en innovatie. Het resultaat hiervan wordt nu bekroond met het predicaat Best Managed Company. Als we vooruit kijken naar 2022 en 2023 hebben we wel nog vele uitdagingen voor ons. Denk hierbij aan krapte op de arbeidsmarkt, een hoog ziekteverzuim en hoge brandstofkosten. Ik heb er niettemin alle vertrouwen in dat Munckhof zich hierin als een toekomstbestendige werkgever, opdrachtnemer en partner zal blijven manifesteren.”

Over het Best Managed Companies programma

Met het Best Managed Company programma gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de best geleide bedrijven binnen Nederland. Het strategisch en operationele management van de organisatie wordt vanuit verschillende perspectieven beoordeeld, namelijk: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Hierbij is zowel het niveau van de thema’s alsook de onderlinge balans tussen de thema’s belangrijk.

Over Munckhof

Met 95 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren en dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis en coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof!

Munckhof in feiten en cijfers

Munckhof:

• vervoert ruim 30.000 mensen per dag;

• heeft 1800 eigen medewerkers;

• heeft 23 vestigingen in Nederland;

• maakt gebruik van 1400 eigen voertuigen;

• huurt dagelijks 1500 voertuigen in en coördineert dit vervoer volledig;

• boekt 150.000 vliegtickets per jaar;

• verwerkt 2500 telefoongesprekken per dag.

Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Meer binnen de rubriek Ondernemers