Munckhof verzorgt evenementenvervoer World Cup Short Track

29 NOV 2021 10:06 | Munckhof Groep

Van 25 t/m 28 november vond het World Cup Short Track plaats in de Sportboulevard in Dordrecht. Het was voor de schaatsers de laatste kans op een kwalificatie voor de Olympische Spelen in februari 2022. Munckhof verzorgde bijna een week lang het vervoer voor deelnemers, begeleiding en officials van het toernooi.

Belangrijke bijzaak

In opdracht van TIG Sports, de organisator van het toernooi, organiseerde Munckhof het volledige vervoer. De dagen voor het toernooi verzorgde Munckhof met taxibussen het luchthavenvervoer naar het hotel. Tijdens de toernooidagen werden er touringcars van Munckhof en van Milot Reizen ingezet, die pendelden tussen hotel, trainingslocatie en wedstrijdlocatie.

“Voor de sporters is het vervoer een belangrijke bijzaak, voor Munckhof is het een mooie opdracht. Evenementenvervoer is een van onze specialisaties, maar blijft toch altijd maatwerk. Vooral de planning en coördinatie van zo’n toernooi vraagt om de nodige expertise. Het vervoer moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Dat is ook dit weekend weer goed gelukt. We kijken terug op een geslaagd weekend!” aldus Hans Bartels, Manager Munckhof Reizen.

Munckhof Evenementenvervoer Short Track

Over Munckhof

Met ruim 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren en dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis en coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof!

Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Meer binnen de rubriek Handbal