Yuverta kiest voor Munckhof als partner in school- en studiereizen

14 FEB 2023 12:23 | Munckhof Groep

Munckhof en de scholengemeenschap Yuverta hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Per 1 januari 2023 verzorgt Munckhof de meerdaagse buitenlandse reizen voor leerlingen, studenten en docenten. Dit betekent het adviseren, reserveren, boeken en factureren van de reis en het verblijf.

Reizen optimaal organiseren

Met jarenlange reiservaring is Munckhof gespecialiseerd in groeps-, studie- en schoolreizen. Het brede aanbod dat Munckhof te bieden heeft zoals de studiegerichte activiteiten en samenwerking met de gespecialiseerde afdelingen binnen Munckhof, zorgden voor een meerwaarde. “Dat Munckhof Groups & Incentives voor alle 52 vestigingen van Yuverta de meerdaagse nationale en internationale reizen mag organiseren is natuurlijk geweldig nieuws. Wij kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking!” aldus Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep.

Een betrouwbare partner

Internationalisering is binnen het onderwijs van Yuverta een essentieel onderdeel. Een ultieme kans om studenten voor te bereiden tot wereldburgers. "Yuverta kijkt uit naar een mooie samenwerking met Munckhof! Wij hebben er alle vertrouwen in dat Munckhof voor onze studenten en docenten interessante (inter)nationale studiereizen gaat samenstellen. Yuverta ziet in Munckhof een betrouwbare partner en wij kijken nu al uit naar een flink aantal mooie herinneringen die onze studenten en docenten gaan opdoen in Nederland en daarbuiten!" aldus Jentien van Pel, contractmanager Yuverta.

Over Munckhof

Munckhof Groups & Incentives is onderdeel van Munckhof Groep. Met ruim 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof!

Sinds juni 2022 behoort de Munckhof Groep tot Hansea. Hansea is een portfoliobedrijf van DWS Group (een Duits investeringsfonds). Hansea verenigt vervoersbedrijven met een passie voor mens en mobiliteit.

Meer binnen de rubriek Onderwijs