Theo van Duivenbode neemt na 15 jaar afscheid van Stad Holland

14 SEP 2021 14:13 | Stad Holland Zorgverzekeraar

Schiedam, 14 september 2021 - Na een periode van vijftien jaar legt Theo van Duivenbode zijn directiefunctie bij Stad Holland Zorgverzekeraar neer. Theo draagt vol vertrouwen de verantwoordelijkheid over aan Jako Papac, met wie hij al die tijd intensief heeft samengewerkt.

Onvoorwaardelijke liefde voor het intermediair 

Theo van Duivenbode werd op 1 oktober 2006 als directeur aangesteld bij de rechtsvoorganger van Stad Holland. De voormalig commercieel directeur van Stad Rotterdam Verzekeringen werd daarmee verantwoordelijk voor de verzelfstandiging van het voormalige ziekenfonds van Stad Rotterdam Verzekeringen. Zijn betrokkenheid bij de klant en zijn onvoorwaardelijke liefde voor het intermediair zijn in dit proces belangrijk voor Stad Holland geweest. Onder de inspirerende leiding van Theo van Duivenboden is Stad Holland uitgegroeid van 60.000 naar ruim 100.000 verzekerden en is een actieve succesvolle samenwerking met 1.600 onafhankelijk intermediairs opgebouwd. Zijn onvermoeibare streven om kwaliteit in dienstverlening aan het intermediair en dus ook aan de klant te blijven leveren hebben er zeker toe bijgedragen dat Stad Holland dé intermediaire zorgverzekeraar van Nederland is geworden en jaar in, jaar uit door het intermediair is uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland.

Opvolging in vertrouwde handen

De taken van Theo van Duivenbode worden overgenomen door Jako Papac, die per 1 oktober 2021 wordt benoemd tot directeur. Jako Papac heeft in zijn rol als adjunct-directeur de afgelopen vijftien jaar nauw samengewerkt met Theo van Duivenbode in de dagelijkse aansturing van Stad Holland Zorgverzekeraar. Met deze opvolging heeft Theo van Duivenbode het volste vertrouwen dat het DNA van Stad Holland geborgd zal zijn en dat ook in de toekomst Stad Holland dé intermediaire zorgverzekeraar van Nederland zal blijven.

Passend afscheid binnen de mogelijkheden van corona 

Stad Holland wil het vertrek van Theo van Duivenbode niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal er nog dit jaar op feestelijke wijze, passend binnen de corona regels, afscheid van Theo genomen worden.

Stad Holland bedankt Theo van Duivenbode voor alle jaren waarin hij zich met hart en ziel voor de organisatie heeft ingezet.

Meer binnen de rubriek Economie en geld