Avan gunt deel van vraagafhankelijk en collectief vervoer aan Munckhof

06 FEB 2024 09:31 | Munckhof Groep

Per 1 augustus 2024 zal een deel van het vraagafhankelijk en collectief vervoer van Avan worden overgedragen aan Munckhof. Dit is het resultaat van een Europese aanbestedingsprocedure. De opdracht betreft het vraagafhankelijke vervoer voor inwoners van de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar (perceel Oost), evenals het routegebonden vervoer voor inwoners van Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal (percelen J en L). De contracten hebben een looptijd van minimaal zes tot maximaal tien jaar. 

Deze beslissing is genomen door Bedrijfsvoeringsorganisatie Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (BVO DRAN), die verantwoordelijk is voor het coördineren en uitvoeren van het doelgroepenvervoer in deze regio. Na een zorgvuldig selectieproces heeft BVO DRAN besloten om Munckhof als partner te kiezen voor deze onderdelen van hun dienstverlening.

Esther Vaessen, Contractmanager bij Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen, verklaart: “We werken al voor meerdere percelen met Munckhof samen. Tot nu toe is de samenwerking altijd erg goed en constructief geweest. We zijn blij dat we ook voor deze onderdelen met Munckhof gaan samenwerken en hebben vertrouwen in de toekomst.” 

Ook Munckhof kijkt uit naar een verdere samenwerking met BVO DRAN. “We zijn erg trots dat we de samenwerking verder mogen uitbreiden. In totaal worden meer dan 80 voertuigen van Munckhof ingezet voor het vraagafhankelijke en collectieve vervoer. De voertuigen worden aangestuurd vanuit onze eigen vestiging in Arnhem. Een thuiswedstrijd, wat deze samenwerking nog specialer maakt!”, aldus Arjan Wiering, COO van Munckhof.

De overdracht van het vervoer naar Munckhof zal op donderdag 1 augustus 2024 plaatsvinden. Vanaf die datum zullen zij verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van het vraagafhankelijk en collectief vervoer binnen de toegewezen percelen.  

Over Munckhof

Met bijna 100 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3204290 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek