Doelgroepenvervoer Regiovervoer Midden-Brabant opnieuw naar Munckhof

27 FEB 2024 13:50 | Munckhof Groep

Munckhof heeft de aanbesteding voor het doelgroepenvervoer voor Regiovervoer Midden-Brabant (BRAVO) opnieuw gewonnen. Deze aanbesteding omvat de inkoop van vervoercapaciteit voor zowel vraagafhankelijk (WMO en OV-vrij reizen) als routevervoer (LLV en jeugdwetvervoer). De regiecentrale ligt vast tot het einde van dit jaar.

Voor het eerste perceel, vraagafhankelijk vervoer, hebben in totaal zeven ondernemingen zich ingeschreven. Na evaluatie is besloten om gemeenten Dongen, Hilvarenbeek en Kaatsheuvel aan Munckhof toe te wijzen op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor het routevervoer voor de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen en Tilburg hebben zich drie ondernemingen ingeschreven. Op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft Munckhof deze aanbesteding gewonnen. Hugo van Amsterdam, Manager Bureau Regiovervoer Midden-Brabant bij BRAVO, is erg tevreden met dit resultaat: “Wij zijn erg tevreden hoe de aanbesteding van het vervoer is verlopen. Met dit mooie resultaat is de continuïteit van het doelgroepenvervoer in onze regio Midden Brabant voor de komende 10 jaar geborgd! Wij zien uit naar een fijne en constructieve samenwerking en zien dit met vertrouwen tegemoet.”

De overeenkomst is op 6 februari ondertekend door Arjan Wiering, COO bij Munckhof, en gaat van start op 1 augustus 2024. De looptijd van de overeenkomst bedraagt zes jaar, met een optie tot verlenging met twee periodes van twee jaar. Munckhof zal met deze nieuwe gunning de huidige opdracht voortzetten voor Regiovervoer Midden-Brabant. “Deze aanbesteding is belangrijk voor de continuïteit van onze vestiging in Tilburg. Daarnaast is het een bevestiging van het goede werk van de afgelopen jaren. Daar mogen we dan ook trots op zijn.”, aldus Arjan Wiering. Naar verwachting zal de organisatie jaarlijks ongeveer 90.000 WMO-ritten en 130.000 routegebonden ritten uitvoeren voor diverse doelgroepen.

Over Munckhof

Met bijna 100 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.  

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren. Dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis, coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 

Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bas de Smit via 077-3204290 of per e-mail: marketing@munckhof.nl.

Meer binnen de rubriek Ov, transport en logistiek