Supersnel en pluisvrij je haar drogen met de Sansbeauté® Föhn met Diffuser

16 SEP 2024 10:25 | Traffic Family

De Sansbeauté® Föhn met Diffuser is een van de efficiëntste föhns op de markt. Dit model droogt je haar tot zeven keer sneller dan andere modellen, beschikt over drie handige opzetstukken en scoort bijzonder goed op gebruiksgemak.

Krachtig: binnen tien minuten droog haar

Waar de Sansbeauté® Föhn met Diffuser in uitblinkt, is kracht en snelheid. Dit model heeft een vermogen van 2000 Watt en 110.000 omwentelingen per minuut. Uit een uitgebreide review van de föhn door Dokterfit blijkt dat dit model je haar binnen tien minuten zo goed als droog blaast. Verrassend voor zo’n krachtig model is het lage geluidsniveau, waardoor je met een aangenaam volume föhnt.

Opzetstukken voor krullend en steil haar

Bij de föhn van Sansbeauté® ontvang je drie opzetstukken. De diffuser is ideaal voor krullend haar en zorgt ervoor dat je een volumineuze coupe zonder pluis krijgt. De smoother is bedoeld voor mensen met steil haar en levert een zijdezacht, pluisvrij resultaat. Voor precisie maak je gebruik van de concentrator.

De verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat de föhn geschikt is voor ieder haartype, of je nu dik of dun, krullend of steil haar hebt. De opzetstukken zijn magnetisch, waardoor je ze makkelijk verwisselt zonder gedoe met klikken of draaien.

Diverse temperaturen en snelheden

De Sansbeauté® Föhn met Diffuser heeft drie verschillende temperaturen die je in kunt stellen: hot (80 graden), medium (50 graden) en cool (30 graden). Dankzij de kleurring zie je in één oogopslag welke temperatuur er aan staat. Bij de hoogste temperatuur kleurt de ring rood, bij de middelste oranje en bij de laagste groen.

Ook de snelheid van dit model is instelbaar. Je kiest uit medium en hoog. De medium stand zorgt er al voor dat je haar snel droog is en bij de hoogste stand heb je nog sneller resultaat.

Gebruiksgemak en bewegingsvrijheid

De föhn scoort bijzonder goed op gebruiksgemak en dat komt niet alleen door de magnetische opzetstukken die makkelijk te verwisselen zijn. Ook de bediening is simpel. Met een schuifknopje stel je de snelheid in (uit, medium of hoog). Met een ander knopje regel je de temperatuur, die met iedere druk wisselt. Als je dit knopje drie seconden ingedrukt houdt, wisselen de temperaturen elkaar af.

Om het reinigen van het filter te vergemakkelijken, kun je dit eenvoudig van de föhn verwijderen. Als je dit regelmatig doet, gaat de föhn een stuk langer mee. Ook het lage geluidsniveau en de meegeleverde ophangbeugel dragen bij aan het gebruiksgemak. De ophangbeugel is eenvoudig aan de muur te bevestigen en houdt de föhn met een magneet binnen handbereik.

Dit model heeft een snoer van 1,6 meter dat 360 graden kan draaien. Dit zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt en je haar probleemloos rondom kunt föhnen.

Een lichtgewicht reisgezel

Dankzij het lage gewicht van slechts 426 gram is de Sansbeauté® Föhn met Diffuser de ideale reisgezel. Het apparaat is compact vormgegeven, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt in je tas of koffer. Daarnaast ligt dit model door het lage gewicht comfortabel in de hand en krijg je geen last van een lamme arm.

Hoogwaardig en luxe design

Wat direct opvalt bij deze föhn is het luxe design. De materialen voelen hoogwaardig aan en met name de afwerking van de details zorgt voor een luxe gevoel. De föhn is duurzaam en gaat lang mee. In totaal is dit model in vier kleuren verkrijgbaar: roze, zilver, wit en zwart. Voor ieder wat wils dus!

Snel steil en glanzend haar met Sansbeauté

De Sansbeauté® Föhn met Diffuser is een uitstekend product voor iedereen die graag snel zijn haar wil drogen. De geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat dit pluisvrij kan. Je haar is tot zeven keer sneller droog dan bij andere modellen. De aanpasbare temperatuurinstellingen, snelheden en drie opzetstukken zorgen ervoor dat de föhn voor ieder haartype gebruikt kan worden. Of je nu dun en stijl of dik en krullend haar hebt, met deze föhn breng je het razendsnel en pluisvrij in model!

Meer binnen de rubriek Haar en beauty