Pet Service Holding NV vraagt notering aan op Euronext Parijs.

31 MEI 2023 09:25 | Pet Service Holding NV

Pet Service Holding NV (PSH) heeft vandaag de aanvraag ingediend voor een notering op Euronext Access + Parijs. De notering zal naar verwachting effectief worden in de loop van de komende weken, onder voorbehoud goedkeuring Euronext. PSH is al sinds begin 2021 genoteerd op Nxchange Amsterdam.

Een tweede notering op Euronext Acces + Parijs is volledig in lijn met de Europese focus van PSH en de snelgroeiende internationale afzet van producten en diensten verspreid over Nederland, Duitsland en België. Met de tweede notering wil PSH de zichtbaarheid als Europese leverancier van producten en diensten voor huisdieren en huisdiereigenaren verder vergroten. Bovendien biedt de notering Europese beleggers rechtstreeks toegang tot het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, waardoor PSH de mogelijkheid heeft om haar aandeelhoudersbestand verder uit te breiden en te diversifiëren.

De voornaamste reden voor aanvraag van de notering op Euronext is om invulling te geven aan de acquisitiestrategie van de vennootschap. Naast autonome groei wil Pet Service Holding NV sneller groeien via overnames.

Daarnaast overweegt PSH een verticale integratie door uit te breiden naar andere niveaus van de toeleveringsketen. Dit kan een overname inhouden van dierenartspraktijken en/of groothandels om de verkoop van voorgeschreven geneesmiddelen voor huisdieren via de online winkels van PSH en de HuisdierenApp toegankelijker te maken.

Einde bericht.

Meer binnen de rubriek Economie en geld