Het in Nederland en België gevestigde Advia (FIZ BV) neemt Ondernemersjuristen over

06 OKT 2023 08:50 | Advia BV

Het in Nederland en België gevestigde Advia (voorheen FIZ BV) neemt Ondernemersjuristen over en geeft verdere invulling aan de buy&build strategie.

Zaanstad 5 oktober 2023

Advia (voorheen FIZ BV) kondigt vandaag een overname aan van een activiteit die past in de strategie van de vennootschap. Deze overname is een bewijs van de voorgenomen groei van Advia en breidt hiermee haar diensten in de financiële en juridische sector verder uit. Door deze overname wordt invulling gegeven aan de voorgenomen buy and build strategie – bedrijfsgroei door overnames.

Ondernemersjuristen is een totaaloplossing en ondersteunt ondernemers met alle juridische uitdagingen en/of aangelegenheden. In 2020 heeft Ondernemersjuristen veel ondersteuning verleend bij het aanvragen van tegemoetkomingen die de overheid aanbood vanwege COVID-19.

Advia neemt de activiteiten van Ondernemersjuristen over per 1 oktober 2023.

Advia is een toegankelijke juridische en financiële dienstverlener, die naast juridische diensten ook mondiale-incasso, debiteurenbeheer en bedrijfsfinanciering aanbiedt, met vestigingen in Nederland en België.

De overname van Ondernemersjuristen past bij de ambitie van Advia om verder te groeien en het team van Advia heeft de ambitie om de dienstverlening aan haar relaties te optimaliseren en uit te breiden. Advia biedt daarnaast bedrijfsfinanciering, kredietrapporten en betaaldiensten aan met FIZpay.

Einde bericht

Youri van Veldhoven

info@advia.nl

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws