Vervolgstap NPRM voor de beursnotering op Euronext Growth Oslo

23 MEI 2022 16:38 | NPRM NV

Vervolgstap NPRM voor de beursnotering op Euronext Growth Oslo, een multilaterale handelsfaciliteit die wordt geëxploiteerd door de Oslo Stock Exchange.

Het bestuur van NPRM heeft inmiddels een vervolgstap gezet voor de beursgang op Euronext in Oslo. Het boekenonderzoek is in volle gang en In het geval dat de notering op Euronext Growth Oslo doorgaat zal houders van op Nxchange genoteerde certificaten de mogelijkheid worden geboden om hun certificaten om te zetten in aandelen die genoteerd zijn op Euronext Growth Oslo. Waarbij vermeld moet worden dat de notering op Nxchange gehandhaafd zal blijven en houders van certificaten dus een keuze hebben tot omruilen van certificaten naar aandelen. Met deze notering geeft het bestuur verdere invulling aan de groeistrategie van de vennootschap. 

Het noteringsproces van Euronext Growth Oslo zal geen verhoging van het aandelenkapitaal met zich brengen en er zullen in dat kader dus geen nieuwe aandelen worden aangeboden of uitgegeven. Overwogen wordt om tegelijkertijd de naam van de vennootschap te veranderen in Pet Service Holding NV, hetgeen een betere afspiegeling is van de huidige activiteiten van de onderneming.

NPRM is een onderneming die voornamelijk actief is op het gebied van online activiteiten in de veterinaire sector. Het bezorgen van diergeneesmiddelen via Dierenapotheek.nl is momenteel de hoofdactiviteit. Daarnaast levert zij huisdiervoer, met name voor honden, en exploiteert zij een huisdier-app en een huisdiertracker.

Aandelen NPRM NV verhandelbaar via NXCHANGE

Het aandeel is te koop (en te verhandelen) op de beurs van Nxchange, waar de koers bepaald wordt door vraag en aanbod. De aandelen zijn in 2021 geplaatst tegen een prijs van €9,40. Huidige koers €4,- https://www.nxchange.com/nl/nprm

Meer binnen deze rubriek